Like Liikuntakeskus

Tutustu tästä

Citylike

Tutustu tästä

Pienryhmätunnit

Kahvakuula

Kahvakuulailu on tehokasta lihaskuntoa ja samalla kestävyyttä kehittävää liikuntaa, joka sopii miehille ja naisille. Tunnilla opetellaan liikkeiden tekniikat perusteista lähtien, joten tunnit sopivat myös aloittelijoille.

Toiminnallisessa kuulailussa hyödynnetään muiden lajien elementtejä kuten juoksurataa ja voimaportaita. Mukaan tunnille et välttämättä tarvitse omaa kuulaa ja voit valita tunnin oman tasosi ja mieltymyksesi mukaan.

Kehonhuolto

Kehonhuolto tunnilla tehdään erilaisia liikkuvuusharjoitteita ja venytellään hyvin. Ohjaaja seuraa että jokainen suorittaa liikkeet oikein ja ne voi tehdä omaan rauhalliseen tahtiin, joten tunti sopii hyvin kaikille. Ennen tuntia on hyvä tehdä pieni lämmittely, jotta lihaksien verenkierto on aktivoitunut ja lihas on valmis venymään.

Salistartti

Salivalmennus on loistava tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Valmennuksessa paneudutaan kuntosaliharjoittelun sekä toiminnallisen harjoittelun monipuoliseen ja kiinnostavaan maailmaan. Valmennuksessa kehitetään lihaskuntoa sekä lisätään tietoutta harjoittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Valmennuksen aikana parannetaan osallistujien liiketekniikoita ja tutustutaan lihaskuntoharjoittelun tarjoamiin hyötyihin, erilaisiin tavoitteisiin ja harjoitusmenetelmiin.

Valmentaja: Jouko Ahola ja Hanna Rantala

Ajankohta:

 • maanantaisin 21.10  – 4.11 klo 17 – 18 ja
 • torstaisin 24.10 – 7.11 klo 17 – 18

Valmennus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat:

 • aloittaa harjoittelun innostavassa ryhmässä
 • parantaa lihaskuntoasi ja lisätä voimaa
 • oppia lisää lihaskuntoharjoittelusta

Tunneille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kurssi sisältää yhteensä 6 harjoituskertaa eri harjoitusteemoilla sekä omatoimiharjoitteluun treeniohjelman. Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 6 sitovaa ilmoittautunutta.
Kurssin hinta salin asiakkaille 59 € kuukausikortin lisäksi, muille 99 € / hlö

Voima

Onko tavoitteenasi saada lisää voimaa ja lihasmassaa? Näillä Joukon tehotreeneillä se on mahdollista. Tunneilla tehdään voimaharjoittelua vapailla painoilla ja sekä toiminnallista harjoittelua. Voima-ryhmän harjoittelu parantaa kehonkoostumusta kasvattaen lihasmassaa ja vahvempana arjesta selviytyminen on huomattavasti kevyempää.

Tämä tunti sopii sinulle loistavasti, jos treenaat jo kuntosalilla, olet jos tottunut kovaan treeniin ja haluat todellista lisähaastetta harjoitteluusi.

Valmentajana: kaksinkertainen maailman vahvin mies Jouko Ahola

Ajankohta: tiistaisin klo 17 – 18

Valmennus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat:

 • Tehokkaita treenejä ryhmässä
 • parantaa lihaskuntoasi ja lisätä voimaa
 • oppia hyödyntämään vahvinmieslajeja ja toiminnallista harjoittelua osana voiman hankintaa

Tunneille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta. Yksittäiselle tunnille osallistuminen salin asiakkaille 7€/ krt salin ulkopuolisille 10€/krt

Nuorten ja aikuisten voimakoulu

Voimakoulu on voimanostosta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia hyvän nostotekniikan asiantuntevassa valmennuksessa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta levytangosta, riittää että olet innostuneella asenteella mukana oppimassa uutta.

Kurssin ohjelmointi perustuu voimailun tekniikoiden oppimiseen, ja tavoitteenamme on, että jokainen harjoittelija taipuu terveellisiin ja turvallisiin nostoasentoihin. Kun tekniikat ovat hallussa, nostomäärien lisäämisen kautta saadaan harjoitteluun tehoa ja tulevaisuudessa kuormaa voidaan lisätä.

Kurssilla harjoitellaan voimanoston perustekniikoita, kuten jalkakyykkyä, penkkipunnerrusta ja maastavetoa, sekä käydään läpi parhaita nostoja tukevia apuliikkeitä. Tekniikkavalmennuksen lisäksi harjoituksissa keskitytään olennaisten tukilihaksien vahvistamiseen.

Valmentajina: Valmennuksesta vastaavat vuoden 2017 Suomen paras voimanostaja, nelinkertainen maailmanmestari penkkipunnerruksessa ja moninkertainen voimanoston MM- ja EM-mitalisti Hanna Rantala, sekä kaksinkertainen maailman vahvin mies Jouko Ahola.

Ajankohta: tiistaisin 15.10 – 26.11 klo 18 – 19

Kurssille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kurssi sisältää yhteensä 7 harjoituskertaa. 2kk kurssin hinta salin asiakkaille 65€ tai yksittäiselle tunnille osallistuminen 12€ / krt

Voit myös kurssin alussa hankkia erillisen oman harjoitteluohjelman tukemaan voimailuharjoittelua Ohjelma laaditaan sinun voimatasosi mukaan. 4 – 8 viikon ohjelmointi myydään vain kurssin yhteyteen hintaan 25 – 50€ ( 25€/ 4viikkoa)

Voimamieslajiharjoittelu

Oletko joskus miettinyt miltä conanin pyöritys tuntuu ja mikä kohta kropassa ensimmäisenä väsyy? Tai kenties oletko pohtinut millä tekniikalla ne atlaskivet saa syliin nostettua?

Voimamies-kurssi ei vaadi kuin ennakkoluulotonta asennetta ja asiantuntevassa valmennuksessa opit tekniikat. Tekniikkaharjoitusten lisäksi harjoituksissa keskitytään olennaisten tukilihaksien vahvistamiseen. Voimatason kehitys on taattu näissä harjoituksissa!

Joka treenissä otetaan haltuun yhden voimamieslajin oikea suoritustekniikka sekä sen apuliikkeet. Treenin aluksi tehdään aina aihekohtainen lämmittely. Kurssin lopuksi ryhmän kesken voidaan käydä kisailua, ja testata kuinka kunto kestää useamman lajisuorituksen peräkkäin.

Valmentajana: kaksinkertainen maailman vahvinmies Jouko Ahola

Tunneille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta per ryhmä. Sisältää yhteensä 8 harjoituskertaa. Hinta salin asiakkaille 56 €, muille 95 € /kurssi

Voimatreenin alkeet

(Sopii kaiken ikäisillä voimaharjoittelun aloittelijoille)

TULOSSA SYKSYLLÄ 2019

Kokeneiden sarja

Itse vahvinmieslajeista et tarvitse kokemusta, mutta ryhmä on tarkoitettu  jo kokeneille harrastajille

TULOSSA SYKSYLLÄ 2019

 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoiden ja harjoitteiden parissa. Kuntonyrkkeily kehittää peruskuntoa samalla antaen apua niska- ja hartiaseudun lihaskiristyksiin.

Alkulämmittely sisältää paljon verenkiertoa vilkastuttavia rotaatioliikkeitä ja liikelaajuutta lisääviä liikkeitä jaloissa ja käsissä. Pariharjoittelun aikana myös aerobinen kestävyys kehittyy, kun lyöntejä harjoitellaan pienessä liikkeessä. Säkkiharjoittelua tehostetaan valmentajan ohjauksessa, jolloin vahvistetaan jotain tiettyä osa-aluetta, kuten kestävyyttä, nopeutta tai voimaa.

Ajankohta: tiistaisin klo 18 – 19

Tunneille mahtuu 16 ensimmäistä ilmoittautunutta. 

Yksittäiselle tunnille osallistuminen salin asiakkaille 5€/ krt salin ulkopuolisille 7€/krt

Core Workout

Keskivartalon lihaksistoon keskittyvä monipuolinen treeni, joka mm. vahvistaa syviä tukilihaksia ja muokkaa ”sixpackiä”. Sopii kaikille.

Ajankohta: syksyllä 2019

Fittimpi

Naisten fit-valmennuksessa karsitaan ylimääräisiä kiloja tai kasvatetaan lihasta. Valmennus sisältää halutessasi ruokavalion rasvan polttamiseen ja/tai vartalon muokkaamiseen (saatavana myös erikoisruokavaliot), treeniohjelman, ohjauksen valmentajan kanssa liikuntakeskuksessa kaksi kertaa viikossa.

Valmentajana: Hanna Rantala ja Petra Korkiakangas

Ajankohta:  maanantaisin klo 18-19 ja perjantaisin klo 18-19

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka:

 • haluat muokata vartaloa
 • olet valmis treenaamaan kovaa ja tehokkaasti mutta hauskassa seurassa
 • omaat aiempaa treenitaustaa
 • olet vähintään 15 vuotias

Tunneille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tunnin hinta salin asiakkaille on 7€/krt ja salin ulkopuolisille 10€/krt.