LIKE Liikuntakeskus

Like Liikuntakeskus

LIKE on Suomen trendikkäin ja monipuolisimman harjoittelun mahdollistava liikuntakeskus Hämeenlinnassa.
Haluamme tarjota mahdollisuuden yhdistää treeniin useita eri lajeja sekä tehdä treenaamisesta hauskaa visuaalisesti upeassa ympäristössä.

Oletko joskus miettinyt miltä tuntuisi nostaa Atlas-kiviä tai uskotko selviytyväsi monitoimiradan haasteista? Tai miltä tuntuisi kokeilla kontrasti harjoittelua oman päälajin tueksi erilaisilla nopeus harjoitteluilla? Meillä tämä ja lukematon määrä muita harjoitteita on mahdollista toteuttaa! Tule meille ja tehdään liikuntahetkestäsi elämys!

TARTUNTATAUDIN COVID-19 TORJUNTASUUNNITELMA

Surullisin mielin joudumme nöyrtyen ilmoittamaan että salin ovet sulkeutuvat yleiseltä harjoittelulta 1-14.4., vaikka hienosti tiloissamme toimittiin 10 hengen rajoitusten suhteen. Tämän sulun aikana salilla saa käydä ainoastaan ammattiurheilijat AVI:n päätöksen mukaisesti.
Ammattiurheilulla tarkoitetaan lain perustelujen mukaan sarjalisenssisopimukseen tai Olympiakomitean urheilijasopimukseen perustuvaa urheilutoimintaa sekä A-maajoukkuetoimintaa silloin, kun sitä harjoitetaan ilman yleisön läsnäoloa. Ammattiurheilua koskeva rajaus tarkoittaa käytännössä ammattiurheilun rajaamista huippu-urheiluun kattaen palloilulajeissa kaksi ylintä kansallista sarjatasoa, aikuisten A-maajoukkuetoiminnan sekä kansallisen lajiliiton valintajärjestelmän kautta kansainvälisiin arvokilpailuihin valmistautuvat urheilijat. Olympiakomitean linjauksen mukaan ammattiurheilun käsitteen piiriin kuuluvat lisäksi jalkapallon ja jääkiekon kolmanneksi ylimmät kansalliset sarjatasot (jalkapallossa Kakkonen ja jääkiekossa Suomi-sarja), joissa pelaajat ovat kirjalliseen pelaajasopimukseen perustuen ammatinharjoittajia.
Pienryhmämme siirtyvät ulko- ja etäharjoitteluun, joten niihin voi varata paikkoja normaalisti. Etävalmennus toteutetaan MEET:n kautta, ilmoittautumisen jälkeen saat linkin sähköpostiisi ennen tunnin alkua.
Lisäksi sali on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Aikoja voi tiedustella liken sähköpostin like.hameenlinna@gmail.com kautta tai puhelimitse puh 0400 716 472 sekä Liken asiakaspalvelusta.
Olemme pahoillamme tästä sirkustelusta. Jos haluat kortillesi hyvityksen kahden viikon ajalta, olethan pikaisesti yhteydessä puhelimitse, niin teemme välittömästi kortin siirron.

Vain terveenä treenaamaan

Jos sinulla on pieniäkin sairauden oireita, älä tule harjoittelemaan. Muista pitää 2 metrin turvaetäisyyttä muihin harjoittelijoihin.

Tiloissamme on desinfiointipulloja, joilla voit puhdistaa koskettamasi pinnat ennen ja jälkeen.

Muistathan hyvä käsihygienia salille tullessasi, jota voit tehostaa käyttämättä käsidesiä.

Tilojen siivousta ja desinfointia on lisätty henkilökunnan toimesta.

Suihkut ovat käytössä mutta suosittelemme peseytymistä kotona ja täten vähäistä ajanviettoa pukutiloissa. Saunat on pois käytöstä 18.3. alkaen. Rajoitus on voimassa toistaiseksi.

Maanantai 5.4.

Tiistai 6.4.

Keskiviikko 7.4.

Torstai 8.4.

Perjantai 9.4.

Lauantai 10.4.

Sunnuntai 11.4.

Ei jäsenyyksiä

Meillä ei ole jäsenyyksiä! Kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia, täysin oman tahtonsa mukaisesti ilman erillisiä sopimuksia tai irtisanomisaikoja. Tärkeintä on, että viihdyt ja teet valinnan itse.

Asiantunteva henkilöstö

Viihtyisän ja visuaalisesti näyttävän liikuntakeskuksen lisäksi tarjoamme hyvinvointisi tueksi asiantuntevan henkilökunnan avuksesi. Voit tehostaa harjoitteluasi PT-palveluiden tai pienryhmäohjausten avulla.  Vai kaipaatko lihasten rentouttamista saunassa tai hieronnassa. Lisäksi tarjoamme laadukkaat lisäravinteet ja vitamiinit. Tervetuloa siis treenaamaan salillemme!

Lajikuvaukset

Aukioloajat

Avainkortilla joka päivä klo 04-23.30

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai
16.00-18.00
Tiistai
16.00-18.00
Keskiviikko
16.00-18.00
Torstai
16.00-18.00
Perjantai
16.00-18.00
Lauantai
tarvittaessa
Sunnuntai
tarvittaessa
Hinnasto Hinta Opiskelijat / eläkeläiset varusmiehet
Kertakäynti 12 € 9 €
10 krt kortti oikeuttaa käymään 10 krt liikuntakeskuksessa omatoimitreenissä tai pienryhmissä voimassa 12 viikkoa ostopäivästä 99 € 79 €

Basic

Basic hinnasto Hinta Opiskelijat/eläkeläiset /varusmiehet
4 viikkoa 47 € 36 €
4 viikkoa "KETTERÄ" 39€ (laskutussopimus voimassa toistaiseksi, 1 kk irtisanomisaika 34€
8 viikkoa 85 €
12 viikkoa 119€ 99€
24 viikkoa 225€
52 viikkoa 395 € (vuosikortti määräaikaisella osamaksusopimuksella 442 € eli 34€/4 vkoa)
Avainpantti 15 €

Active

Active-palvelulla saat enemmän irti harjoittelustasi, sillä saat osallistua ryhmäliikuntoihin sekä pienryhmävalmennuksiin.

Active hinnasto Hinta
4 viikkoa 72 €
12 viikkoa 195€ ( 65€ / 4vkoa)
52 viikkoa 715€ (55€ / 4 vkoa)

SuperActive

SuperActive-palvelulla saat ripauksen luxusta arkeen sekä enemmän irti saliharjoittelustasi. SuperActive-paketti sisältää kuukausikortin lisäksi henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja ravinto-ohjelman räätälöitynä juuri sinun tarpeillesi. Lisäksi saat kuntosalilla 2 ohjattua tuntia kuukaudessa ja ohjelmiasi päivitetään kahden kuukauden välein. Jokaisen harjoittelun jälkeen voit nauttia palautusjuoman smoothie-baaristamme.

SuperActive hinnasto Hinta
12 viikkoa 594€ (198€/ 4vkoa)
24 viikkoa 1170€ (195€ / 4 vkoa)
52 viikkoa 2196€ (183€ / 4 vkoa)

PT-palvelut

Voit tehostaa harjoitteluasi valmentajiemme ja liikunnonohjaajiemme avulla. ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Käy tutustumassa valmentajiimme sivutollamme.

VALMENTAJAT

PT-palveluiden hinnasto Hinta
PT-ohjaus (60min) 60 €
Paritreeni (Pt-ohjaus kahdelle, 60 min) 60 €
Starttipaketti (sis. haastattelu, treeniohjelma sekä 3 x 60min ohjaus) 180 €
Tehopaketti (sis. haastattelu/alkukartoitus, treeniohjelma sekä 5x 60 min ohjaus) 275 €
Treeniohjelma alk 30 €
Firstbeat hyvinvointianalyysi 109 € TARJOUS

 

Meillä käy myös liikunta-, virike- ja kuntosetelit sekä Sporttipassi.