Citylike

Citylike

Citylike on trendikäs ja monipuoliseen treeniin taipuva kuntosali Hämeenlinnan ydin keskustassa.
Salin toiminta-ajatus perustuu treenaamiseen ja hyvinvoinnin ympärille. Siksi haluammekin tarjota sellaisen harjoitteluympäristön, jossa itsekin tykkäämme treenata. Meistä viihtyisä sali koostuu hyvistä ja kestävistä laitteista, siististä tiloista sekä rennosta ja kannustavasta ilmapiiristä. Kuntosalilla löytyy harjoitteluvälineitä niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle!

Ei jäsenyyksiä

Meillä ei ole jäsenyyksiä! Kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia, täysin oman tahtonsa mukaisesti ilman erillisiä sopimuksia tai irtisanomisaikoja. Tärkeintä on, että viihdyt ja teet valinnan itse.

Asiantunteva henkilöstö

Viihtyisän ja hyvin ilmastoidun kuntosalin lisäksi tarjoamme hyvinvointisi tueksi asiantuntevan henkilökunnan avuksesi. Voit tehostaa harjoitteluasi PT-palveluiden tai pienryhmäohjausten avulla.  Vai kaipaatko lihasten rentouttamista saunassa? Lisäksi voit rentoutua tai pysähtyä vaihtamaan kuulumisia lounge-tilaan.

UUTUUS – Aamusali

Oletko aamuvirkku ja kaipaat rauhaisaa liikuntahetkeä kuntosalilla? Citylikella nyt hinnastossa myös aamusalikortti edullisemmin. 

 

Keväällä 2021 tulossa myös pienryhmävalmennukset Citylle 

Aukioloajat

Avoinna avainkortilla joka päivä klo 05-23.30

Asiakaspalvelun aukioloajat

MAANANTAISIN KLO 16.15 – 19
TORSTAISIN KLO 15 – 19

Hinnasto Normaalihinnat Opiskelijat / eläkeläiset
Kertakäynti 7,00 € 6,00 €
4 viikon aamusali klo 05-14 30 € 25 €
4 viikon kortti 38 €* 32 €
12 viikon kortti 109 €* 90 €
24 viikon kortti 205 €* 175 €
52 viikon kortti 390 € 350 €
Avainpantti 15,00€ 15,00€
Treeniohjelma (3-4 viikkoa)
sekä yksi ohjattu tunti (60min)
70€ 70€
*ei osamaksua

Citylike Easy
159€ / kk

Starttipaketti tekee saliharjoittelun aloittamisesta helpompaa kuin koskaan! Paketti laaditaan henkilökohtaisen tavoitteesi ja lähtötasosi mukaan. (sis. Kuukausikortin, henkilökohtaisen treeniohjelman ja 2 yhteistä treeniä / kk)

Citylike Deluxe
195€ / kk

Citylike Deluxe -kortti sisältää Kuukausikortin, henkilökohtaisen treeniohjelman sekä ruokavalion ja 2 yhteistä treeniä kuukaudessa. Huom. vähintään 3 kk paketti

Meillä käy myös liikunta-, virike- ja kuntosetelit sekä Sporttipassi.